Customer case – Wiltec

Wiltec gaat resoluut voor het digitale verhaal. Een relatief klein percentage van alle bestellingen bij de Nederlandse totaalleverancier verloopt al online. Maar het bedrijf verwacht op vrij korte termijn een forse groei in de online verkoop en wil daar klaar voor zijn. Wiltec steunt voor zijn digitale transformatie onder andere op het STEP MDM-platform van Stibo Systems, met YellowGround als implementatie partner.

Illustratie over Wiltec

Wiltec omschrijft zichzelf als een totaalleverancier. De roots van het bedrijf uit het Nederlandse Uden liggen in de sector van de professionele spuiterij, onder meer voor de meubel- en auto-industrie. Door overnames breidde Wiltec zijn actieterrein echter gestaag uit. Vandaag omvat de groep drie takken. Het full service bedrijf Wiltec verkoopt een heel divers portfolio van producten op diverse professionele markten: van gepersonaliseerde kledij voor hulpverleners, over spuitcabines en pompen, tot allerhande kantoorartikelen, telkens met advies op maat en een uitgebreid servicepakket.

Arvas richt zich op derden verkoop en maakte naam met onder andere Deltec Tape. De derde pijler bestaat uit een e-commercebedrijf dat zowel op de professionele als de particuliere markt actief is. Het assortiment bestaat onder meer uit allerlei veiligheidsmateriaal, zoals oordopjes, mondmaskers en veiligheidsbrillen, maar ook printers, dranken en nog veel meer. Alles samen telt Wiltec 400 medewerkers.

Wil je meer weten over hoe wij Wiltec verder hebben geholpen? Ja?
Menu