Onze diensten

Bij YellowGround helpen we onze klanten – die actief zijn in verschillende sectoren verspreid over België en Nederland – met het efficiënt managen van hun product data of master data.

Strategie & advies

We adviseren u vanuit onze uitgebreide expertise en best practices over topics zoals data strategie, data governance, data kwaliteit, data integraties om er een paar te noemen. Het einddoel van YellowGround is duidelijk: uw organisatie zal na ons advies in staat zijn om zijn master data op een efficiëntere manier te beheren en te onderhouden.

Meer weten

Implementatie

Met onze eigen methodologie afgestemd op PIM en MDM trajecten, leveren we de gekozen PIM of MDM oplossing op binnen tijd, scope en budget. Hierna zal uw organisatie op een efficiënte manier product data en/of andere master data kunnen beheren en zal de product data kwaliteit binnen uw organisatie tot een hoger niveau getild worden. De oplossing zal niet alleen afgestemd zijn op uw organisatie, maar zal ook future-proof zijn!

Meer weten

A tot Z support

Uw organisatie evolueert constant en zo ook uw PIM of MDM systemen en gerelateerde processen. Onze ondersteuning stopt niet wanneer we een project opleveren of een opdracht beeïndigen, we blijven indien nodig aanwezig om verder te ondersteunen. Zelfs wanneer we niet betrokken waren bij jullie PIM of MDM implementatie kunnen onze experten uw organisatie ondersteunen.

Meer weten

Wij helpen je met het efficiënt beheren van master data

Over Yellowground

Bij YellowGround focussen we ons op PIM en MDM. Met onze jarenlange ervaring in PIM en MDM hebben we niet alleen een uitgebreide expertise opgebouwd, maar hebben we ook een brede kennis van verschillende PIM en MDM oplossingen variërend van mid-market tot enterprise oplossingen.

Jarenlange expertise

Focus op PIM en MDM

Van A tot Z begeleiding

Eigen bewezen project methodologie

Benieuwd naar onze referenties?

Menu