Onze diensten

Bij YellowGround helpen we onze klanten – die actief zijn in verschillende sectoren verspreid over België en Nederland – met het efficiënt managen van hun product data of master data. We geven ADVIES aan onze klanten over PIM en MDM gerelateerde zaken. We helpen onze klanten met de IMPLEMENTATIE van hun PIM en MDM oplossingen. Daarnaast leveren we met YellowGround ook nog allerhande ONDERSTEUNING bij PIM en MDM taken.

We doen dit allemaal vanuit onze expertise en best practices rond onderwerpen als data strategie, data governance, data kwaliteit, data architectuur en data migratie om er enkele te noemen. Het maakt niet uit waar jullie als bedrijf staan in de PIM of MDM journey, bij YellowGround kunnen we helpen op ieder moment!

Advies

Of u nu al een PIM of MDM oplossing gekozen heeft of nog een oplossing moet kiezen. We helpen u graag verder door onze experten mee aan tafel te schuiven en de juiste sparringspartner te zijn voor verschillende stakeholders binnen uw organisatie. Dit kan zowel vanuit een business als een functioneel oogpunt.

We bepalen samen met u op voorhand de scope van onze opdracht zodat we focussen op datgene dat van belang is in uw organisatie. Dit kan zowel een opdracht zijn van korte duur als lange termijn opdracht met een bredere scope waarbij de focus op verschillende deelaspecten binnen het master data landschap wordt gelegd. Onze opdracht kunnen wij uitvoeren vanuit onze expertise van een bepaald product, maar kan ook geheel product agnostic zijn. Dit allemaal in functie van de behoeften binnen uw organisatie.

We adviseren u vanuit onze expertise en best practices over topics zoals data strategie, data governance, data kwaliteit, data integraties om er een paar te noemen. Het einddoel is duidelijk: uw organisatie zal hierna in staat moeten zijn om zijn master data op een efficiëntere manier te beheren.

Implementatie

Met onze jarenlange ervaring in verschillende sectoren en bij verschillende klanten weten we elk project tot een goed einde te brengen. We ontwikkelden binnen YellowGround onze eigen bewezen methodology waar we ownership nemen over de scope van het project, de timing en het budget.

Communicatie is cruciaal in ieder project daarom willen we op ieder moment open en transparant zijn. We gebruiken online tools die ons hierin ondersteunen. Door deze online tools zijn niet enkel wij in controle, maar zijn ook jullie in controle op elk moment.

Ons gemeenschappelijk doel is om een PIM of MDM oplossing op te leveren waarbij er op een efficiënte manier product data en/of andere master data beheerd kan worden en zo mede de kwaliteit van de data kan verhoogd kan worden. Deze oplossing die we opleveren zal niet alleen afgestemd zijn op jullie organisatie, maar zal ook future-proof zijn!

Ondersteuning

Uw organisatie evolueert constant en zo ook jullie PIM of MDM systemen en gerelateerde processen. Onze ondersteuning stopt niet wanneer we een project opleveren, we blijven indien nodig aanwezig om verder te ondersteunen. Zelfs wanneer we niet betrokken waren bij jullie PIM of MDM implementatie kunnen onze experten uw organisatie ondersteunen.

We leveren allerhande ondersteunde diensten aan. Dit kan tijdelijk of voor een langere periode zijn. We kunnen helpen bij activiteiten zoals data cleansing, data migratie, ondersteuning bij het onderhoud van de PIM of MDM oplossing, data import activiteiten, …

Benieuwd naar onze referenties?

Menu