Expert aan het woord

De nieuwe inRiver adapter voor Magento

inRiver heeft officieel de Adobe Magento Commerce Adapter uitgebracht. Deze adapter zorgt ervoor dat je snel bulk imports kunt uitvoeren van je nieuwste product-content naar al jouw Magento Commerce of Magento Commerce Cloud sites, storefronts en store-views. Een geoptimaliseerde omni-channel winkelervaring creëren voor jouw klanten was nog nooit zo makkelijk!

Meer weten over de samenwerking tussen YellowGround en inRiver én over de nieuwe inRiver adapter voor Magento? Lees dat zeker verder!

DE FEATURES VAN DE MAGENTO COMMERCE ADAPTER VAN INRIVER

Klanten verwachten dezelfde merkervaring bij alle contacten die ze met je merk hebben. Het is daarom belangrijk om een omni-channel benadering te hebben. Maar als je technologie niet op punt staat, dan kan het up-to-date houden van je vele storefronts met de nieuwste product-content niet alleen tijdrovend, maar ook foutgevoelig zijn. Hiervoor zijn inRiver, Magento en de Magento Commerce Adapter van inRiver dé perfecte oplossing.

Wanneer je e-commerce oplossing perfect aansluit bij je kerntechnologieën, zorg je voor een consistente en duidelijke klantervaring. Met Magento kan je makkelijk aantrekkelijke B2C en B2B webshops te bouwen voor jouw klanten. inRiver is een multitalent Product Information Management (PIM) oplossing. inRiver ondersteunt afdelingen binnen een organisaties om samen te werken in het aanleveren, verrijken, plannen en publiceren van rijke, boeiende en consistente productverhalen.

Grootste voordelen van de Magento en inRiver?

De grootste voordelen van Magento Commerce te integreren met inRiver, zijn:

 • Makkelijke verrijking van kwalitatieve productinformatie door het gebruik van inRiver
 • Flexibele inRiver Marketing Model, dat zich aanpast aan de noden van jouw bedrijf
 • Geïntegreerde vertaling mogelijkheden, door het gebruik van inRiver 258 ISO talen support voor meertalige organisaties
 • Pas de product aanpassing frequentie naar jouw manier van werken. Publiceer op vooraf afgesproken momenten of zo vaak als jij nodig hebt.
 • Snellere time-to-market voor je hele product portfolio met feilloos publiceren naar de Magento-to-go adapter
 • Synchroniseer data van inRiver naar Magento met de gebruiksklare adapter

De belangrijkste features van de inRiver Magento Commerce Adapter?

Gebouwd rond de standaard catalogus importfunctie van Magento, laat de inRiver Magento Commerce Adapter toe om op een snelle en efficiënte manier verrijkte en accurate product-content te publiceren vanuit inRiver naar je Magento e-commerce omgeving. De mogelijkheden binnen inRiver maken het makkelijk om productverhalen te maken en vertalen in elke taal die je nodig hebt. Eenmaal klaar in je inRiver Systeem is het gewoon een kwestie van ze in de rij te zetten voor een export naar Magento. Je kunt er gerust op zijn dat elke functie die data ontvangt, de Magento Commerce Adapter de import resultaten stuurt gebruikmakend van de inRiver REST API. Zo worden automatisch de nieuwste en meest accurate product-content gepubliceerd naar alle storefronts van je business.

De belangrijkste features van de inRiver Magento Commerce Adapter zijn:

 • Magento Commerce en Magento Commerce Cloud compatibiliteit (vanaf versie 2.3.4)
 • Product hiërarchie, items en categorie reproductie
 • Meerder websites, winkels en store-views worden ondersteund
 • Error logging management feature
 • Productrelatie support (cross-sell/upsell, verwante producten)
 • Bundelen en groeperen van productsynchronisatie
 • Swatch support

De adapter helpt ook om de implementatiefase te verkorten. Er kan meteen gefocust worden op het de kanaal-specifieke vereisten van de klant, verbeteringen voor de integratieplannen (indien van toepassing) en de adapter configureren. Organisaties die al Magento Commerce hebben en inRiver overwegen (of omgekeerd) kunnen met deze adapter zich ervan verzekeren dat de implementatie een vliegende start zal nemen.

inRiver en YellowGround: een duurzame partnership

inRiver is een marktleider in de PIM-oplossingen. Door het centraliseren van de opslag van alle productinformatie, kan je op een efficiënte manier aan de slag gaan met de verrijking van deze product informatie. Versnipperde data is nefast voor een goed beheer van jouw bedrijfsprocessen. Omdat alle content centraal beheert wordt in de inRiver Marketing Cloud, kunnen alle afdelingen binnen je bedrijf op een éénduidige manier van deze data gebruik maken.

Lees meer over inRiver

YellowGround is trusted Gold inRiver Solutions Partner. Solution Partners zijn inRiver gecertificeerde professionals met uitgebreide kennis van het inRiver PIM-platform. YellowGround heeft enorm veel ervaring met de implementatie van PIM en MDM-oplossingen en met de implementatie van inRiver. Daarom mogen wij ons dé PIM en MDM-experten van de Benelux noemen.

Lees meer over YellowGround

Wil je meer weten over inRiver en de Magento adapter?

Ben je op zoek naar meer inspiratie over PIM en MDM?

Menu