Over YellowGround

YellowGround helpt jouw organisatie efficiënt je master data te beheren.

Bij YellowGround hebben we één enkele focus; dat is PIM en MDM. Onze consultants zijn dag-in dag-uit bezig met verschillende PIM of MDM uitdagingen bij onze klanten. Met onze jarenlange ervaring in het domein van PIM en MDM hebben we niet alleen een uitgebreide expertise opgebouwd in PIM en MDM processen, maar hebben we ook een brede kennis van verschillende PIM en MDM oplossingen variërend van mid-market tot enterprise oplossingen.

Dat is de reden waarom je ons gerust dé PIM en MDM experten in de BENELUX mag noemen.

Vanuit onze visie om organisaties te helpen om hun master data efficiënt te beheren en de kwaliteit van data te verhogen samen met onze expertise zijn we in staat om elke uitdaging binnen het domein van master data op te nemen. We hebben met verschillende opdrachten reeds bewezen dat we een vooraf bepaalde scope met succes binnen tijd en binnen budget opleveren. Contacteer ons als je hierover meer wilt weten.

Referenties

Partners

Solution Partners

Stibo Systems – Your business first

Om consistente productinformatie te kunnen publiceren en delen over je volledige organisatie en naar verschillende distributiekanalen toe, moet deze informatie verbonden, gecentraliseerd, accuraat en up-to-date zijn. Productdata bevat vaak duizenden attributen, honderden linken en miljoenen gegevens en is een integraal onderdeel van realtime bedrijfsprocessen die inwerken op elkaar en buiten de organisatie.

YellowGround is een Stibo Enterprise Partner. Channel partners zijn vertrouwde adviseurs en industrie-experts, die shortcuts aanbieden naar een optimale MDM oplossing.

Inriver – Set your product information free

InRiver Product Marketing Cloud is altijd en overal toegang om product-content in te zetten om een klantervaring van wereldklasse te bereiken op alle contactpunten met je klant. InRiver stelt product-marketingteams in staat om samen te werken in het aanleveren, verrijken, plannen en publiceren van rijke, boeiende en consistente productverhalen.

YellowGround is een Trusted Gold InRiver Solutions Partner. Solution Partners zijn inRiver-gecertificeerde professionals met uitgebreide kennis van het inRiver PIM platform.

Contentserv – Develop groundbreaking product experiences

Contentserv stelt retailers en merken in staat om productervaringen van de toekomst te creëren door volledig het potentiële van geavanceerde technologieën te benutten. Hun visie is om het dagelijkse leven van marketeers en productteams makkelijker te maken door hen een geavanceerd en bedrijfsgericht platform te bieden dat de nadruk legt op time-to-value.

YellowGround is een Contentserv implementatie partner.

Ben je op zoek naar meer informatie over ons?

Menu