Customer Case – Favorite Gifts

Willen ze in de digitale wereld overleven, dan moeten bedrijven met hun data aan de slag. Maar ook al hebben ze vaak een vrij goed idee van waar ze naartoe willen, in de praktijk rijden ze zich makkelijk vast in de zoektocht naar de passende tools. Om behoeften en technologie juist op elkaar af te stemmen, rekende Favorite Gifts op de onafhankelijke expertise van MDM-specialist YellowGround.

5.000 UNIEKE PRODUCTEN

100.000 ORDERS PER JAAR

450 MEDEWERKERS

11 VESTIGINGEN

Al meer dan vijftig jaar levert Favorite Gifts promotionele artikelen op maat. Wat begon met de verkoop van bedrukte balpennen, groeide uit tot een internationaal bedrijf met 450 medewerkers, verspreid over elf vestigingen in zeven landen: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Polen. Favorite Gifts verwerkt 100.000 bestellingen per jaar.

Het bedrijf levert ruim 5.000 unieke producten rechtstreeks uit voorraad. Favorite Gifts staat zelf in voor de bedrukking ervan. Dat gebeurt in Tiel (Nederland), Wervik (België) en Boleslawiec (Polen). Het uitgangspunt van Favorite Gifts is daarbij sinds de begindagen onveranderd gebleven: hoogwaardige promotieartikelen dragen bij aan de naamsbekendheid van een organisatie, geven uitdrukking aan bedrijfswaarden en dragen het merkverhaal uit.

Wil je meer weten over hoe wij Favorite Gifts verder hebben geholpen? Ja?

    Wil je meer inspiratie bekijken?

    Menu