Stibo Systems

Stibo Systems, specialist in master data management, is een vertrouwde leverancier van MDM-oplossingen die bedrijven kunnen ondersteunen om niet alleen transparantie te creƫren in hun Product Informatie maar ook in andere bedrijfsprocessen. De oplossingen van Stibo zijn de drijvende kracht achter forward-thinking bedrijven over de hele wereld, die de strategische waarde van hun master data hebben ontsloten. Dit zorgt ervoor dat ze in staat zijn om de klantervaring te verbeteren en ook om innovatie en groei te stimuleren. Het legt een fundamentele en onmisbare basis voor hun digitale transformatie. Stibo Systems is een private dochteronderneming van de Stibo A/S groep, opgericht in 1794, en heeft een hoofdkantoor in Aarhus, Denemarken.

Waarom voor YellowGround kiezen als jouw Stibo Systems partner?

YellowGround is Enterprise Partner van Stibo Systems wereldwijd en de go-to partner voor Belgiƫ en Nederland.

Door de technologie van Stibo Systems te koppelen aan de expertise van YellowGround in het beheren van jouw Master Data, kan ons partnerschap jouw master data management, product information management en meer verbeteren. Wij implementeren, configureren en ondersteunen de MDM-oplossingen van Stibo Systems om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Consolideer, optimaliseer en verbeter jouw data met Stibo Systems Master Data Management platform.

yellowground enterprise partner stibo systems

YellowGround plays in the Champions League!

In 2021 kreeg YellowGround de award voor System Integration Partner Of The Year van Stibo Systems.

YellowGround helpt om bij jouw organisatie MDM succesvol in te implementeren. We helpen jouw bedrijf digitaal verder uit te bouwen, van strategie tot uitvoering. Schaalbaar om te groeien, snel en veilig. YellowGround is jouw betrouwbare partner op lange termijn die zich richt op uw digitale succes.

Stibo Systems & YellowGround referenties

Wilt u meer weten over Stibo Systems? Boek een demo!

Of het nu gaat om hulp bij het leveren van master data management (MDM), product information management (PIM), kom vandaag nog alles te weten over onze partner Stibo Systems. Ontdek wat Stibo Systems en YellowGround voor jouw bedrijf kan betekenen.

info@yellowground.eu | +32 (0)11 30 28 01

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht

    Menu