Contentserv

ContentServ combineert Product Information Management (PIM), Master Data Management (MDM), Digital Asset Management (DAM) en Marketing Experience Management (MXM) in één krachtige oplossing. Hiermee krijgen retailers en merken de mogelijkheid om een rijke en relevante productervaring te bieden. Contentserv vereenvoudigt het dagelijkse werk van marketeers en productteams met een bedrijfsgericht platform dat snel waarde toevoegt. ContentServ biedt een alles-in-één cloudoplossing met AI-ondersteuning om marketeers, productteams en IT-professionals te helpen bij:

 • Efficiënt beheer van productgegevens.
 • Schaalbaar beheer van productcontent.
 • Snellere lancering van producten op de markt.
 • Het personaliseren van klantervaringen.

Waarom voor YellowGround kiezen als jouw ContentServ partner?

YellowGround is een Contentserv implementatie partner en de go-to partner voor België en Nederland.

Door de kracht van ContentServ’s technologie te verenigen met YellowGround’s expertise in master data management, kunnen we samen jouw master data management, productinformatiebeheer en meer naar een hoger niveau tillen. Wij implementeren, configureren en ondersteunen van ContentServ MDM-oplossingen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Samen kunnen we jouw gegevens consolideren, optimaliseren en verbeteren met behulp van het ContentServ Master Data Management-platform.

Willen bedrijven in de digitale wereld overleven, dan moeten ze met hun data aan de slag. Dat weet ook Oh’Green, die koos voor de implementatie van ContentServ met YellowGround. Meer weten over het project en de strakke MVP approach? Lees dan zeker de case.

ContentServ & YellowGround referenties

Wilt u meer weten over ContentServ? Boek een demo!

Of het nu gaat om hulp bij het leveren van master data management (MDM), product information management (PIM), kom vandaag nog alles te weten over onze partner ContentServ. Ontdek wat ContentServ en YellowGround voor jouw bedrijf kan betekenen.

info@yellowground.eu | +32 (0)11 30 28 01

  Naam

  Email

  Telefoonnummer

  Bericht

  Menu