Expert aan het woord

Ben je klaar voor ETIM 8?

ETIM International heeft aangekondigd dat de ETIM-standaard per 1 september 2020, ETIM 8.0 als statische versie gaat publiceren. Sinds de vorige versie zijn bijna tienduizend aanvragen verwerkt. Met meer dan duizend nieuwe klassen, nieuwe vertalingen en ontdubbelingen is Etim 8 meest up-to-date ETIM-versie om artikeldata op een logische manier te structureren. Voor fabrikanten, leveranciers en retailers is het efficiënt uitwisselen van productinformatie nog altijd een grote uitdaging. De nieuwe ETIM-standaard in combinatie met een solide PIM– of MDM-systeem zorgen ervoor dat jouw productdata compleet en up-to-date zijn én goed uitwisselbaar met andere partijen.

YellowGround helpt je met de ETIM standaarden

Bij YellowGround werken we dagelijks met allerlei soorten data. Tijdens de PIM en MDM-trajecten die we begeleiden, helpen we onze klanten inzicht te krijgen in de kwaliteit van hun data. Bovendien ondersteunen we hen bij het optimaliseren van hun productinformatie, het connecteren met datapools of zelfs het implementeren van een heel nieuw PIM of MDM-systeem.

Met onze jarenlange ervaring in dit domein hebben we niet alleen een uitgebreide expertise opgebouwd in PIM en MDM-processen, maar hebben we ook een brede kennis van verschillende software-oplossingen. Naast deze partnerships is YellowGround tevens partner van 2BA en Ketenstandaard Bouw en Techniek.

Illustratie over Wiltec
Wil je meer weten over hoe wij ETIM 8?
Menu